VSK Aarhus' 1. division indtager 1. pladsen i deres pulje

Torben Skjøtt
18. september 2016 kl. 19:36
Stemningen var meget høj i bussen på vejen hjem fra Thisted. 170 km er ingen sag, når man har vundet en fortjent sejr på 6-2
Vi startede kampen lidt rodet, og med lange bolde. Dette var desværre ikke helt efter det taktiske oplæg fra cheftræneren. Heldigvis blev de lange bolde afløst af samspil. Dette resulterede efter 22 og 23 min i scoring af Nina og Skjøtt. Begge gange efter godt og hurtigt spil op ad banen. Målene satte gange i det flotte spil fra VSK, som halvlegen ud havde total kontrol over kampen. Eneste minus var en scoring fra Thisted efter 40 min.

2. halvleg var kun 3 min gammel, da Nina scorer sit andet mål, på en returbolde efter et frispark fra Skjøtt. Det var tydeligt, at Thisted i pausen havde aftalt, at de ville forsøge at presse hårdere på. Dette resulterede bare i mere plads til vores kanter. Målet til 5-1 kom efter et fantastisk samspil mellem Hallum og Skjøtt. Undervejs i halvlegen blev FN skiftet ud med Helle. Dette gav et par rokeringer i de bagerste rækker, uden at det dog gjorde ret meget ved spillet. Vi spiller stadig stabilt, og får flot fordelt boldene rundt i egne rækker. Nina fuldendte sit hattrick med scoringen til 4-1 efter en nedfaldsbold. Kampens flotteste mål kom efter 63 min. Skjøtt opsnapper bolden og løber mod baglinjen. Da hun kommer ind i feltet spiller hun bolden skråt bagud til en fremstormende Hallum, som scorer sikkert. Indskiftning af Wagner og Pernille, sætter lidt ny energi på banen. De afløser Madsen og Munk, som har løbet rigtig mange meter. Thisted får i de sidste minutter pyntet lidt på resultatet 2 min før tid.

En fortjent sejr, hvor VSK'erne viser, hvordan man spiller sammen og kæmper som et hold.