Vigtig 2-1 sejr i Kolding

Michael Lynge
15. april 2019 kl. 09:37
I lørdags var vi på besøg i Kolding, hvor vi med to sene scoringer kunne rejse hjem med en 2-1 sejr og 3 vigtige point.

Lørdag eftermiddag var det en blæsende affære på Mosevej Sportsplads, da medaljerneaspiranterne fra Kolding og VSK Aarhus mødte hinanden.

De første 45 minutter var det værterne fra Kolding som havde vinden i ryggen og kunne derfor ligge et massivt pres. Et pres som dog ikke resulterede i scoringer. Dette bl.a. takket være debut til Katrine Kleven som vikariere for Katrine Svane i målet.

Vi starter ud i strid modvind i kampens første 45 minutter, hvilket medvirkede til at vi var presset godt tilbage på banen. De havde flere oplagte muligheder men vi holder heldigvis skansen og går til pause med 0-0. I enkelte perioder lykkedes vi dog med vores eget spil og holder bolden på Koldings banehalvdel, og vi spiller os bl.a. frem til en friløber ligesom vi har et skud på overlæggeren, siger cheftræner Hans Paarup.

Med en første halvleg i modvind var der lagt op til spilovertag i 2. halvleg til VSK Aarhus, men alligevel blev det Kolding Q som kunne bringe sig foran:

I 2. Halvleg var billedet et helt andet og vi sidder i langt højere grad på spillet, men kommer desværre bagud med 1-0 da vores tidligere spiller Sif Rykær scorer til 1-0.

Vi kommer dog rigtig flot igen, får udlignet og ender også med at score direkte via frisspark så vi kan tage fra Kolding med en kanonflot 2-1 sejr. Det at vi vender kampen viser virkelig høj moral og sammenhold og er noget som kendetegner vores hold.

Målscorer for VSK Aarhus

80' 1-1 Mathilde Kruse Madsen - Se målet her og spring til 1.47.40

86' 2-1 Olivia Møller Holdt - Se målet her og spring til 1.54.00