Til trods for 11-0 i de seneste to interne opgør er Cheftræner forsigtig

Michael Lynge
23. februar 2018 kl. 23:55
I dag er det blevet tid til årets første kamp med noget på spil, når VSK Aarhus tager imod Varde IF i Kvindernes Pokalturnering.

Til trods for at de to indbyrdes opgør i efteråret i 3F Ligaen er endt med henholdsvis 5-0 og 6-0 til VSK Aarhus, så mindes cheftræner Henrik V. Andersen stadig sidste års pokalturnering hvor Varde var i finalen bl.a. via en 1-0 sejr over netop VSK Aarhus.

Med den kamp og det nederlag i hukommelsen er dagens kamp og modstander noget vi skal have respekt for. Vi skal tage Varde seriøst og alvorlig, ligesom vi har gjort imod dem i de seneste to 3F-ligakampe. I de to kampe var vi overlegne fordi vi var koncentreret og gav den max gas, fortæller Henrik Andersen.

Henover vinteren har VSK Aarhus fået tilgang af 6 nye spillere, som hver og en allerede har sat deres aftryk på holdet og været med til at løfte det generelle niveau.

De nytilkomne har alle vist at de kan være med på 3F liga niveau. Vi spiller mod Vildbjerg i lørdags og vinder stensikkert 5-0. Vildbjerg vil jeg betegne som mindst på niveau med dagens modstander, og der gør de nye spillere det rigtig godt. I opgøret mod Vildbjerg er vi klar fra start og fører allerede efter 10 minutter med 3-0. En rigtig god sejr og en god generalprøve, hvor vi så rigtig skarpe ud. Skal jeg pege fingre havde jeg gerne set at vi havde holdt det høje niveau og tempo i længere tid. Vi spiller en rigtig god 1. Halvleg, mens 2. Halvleg bliver mere rodet. Dog aldrig nogen spænding i kampen, og med et rigtig godt forsvar holder vi dem fra scoring og vinder en storsejr.

Med seneste kamp i erindringen og de to 5-0 og 6-0 sejre i efteråret mod Varde må VSK Aarhus da også ses som en storfavorit på eget græs. Truppen er blevet forstærket siden seneste kamp i december mod BSF, og de mange spillere i truppen har højnet niveauet.

Vi ser stærkere ud end inden vi tog på juleferie. Vi har en god bredde, og et rigtig godt træningsmiljø. Forudsætningen for at vi kan præstere godt i kampene er at vi er i stand til at presse hinanden til dagligt i træningen. Med den bredere trup har vi nu også i højere grad end i efteråret ”råd” til et par skader eller karantæner. Så jeg er meget fortrøstningsfuld for foråret.

Kampen fløjtes op kl. 13.00 og kan følges i liveupdate på vores facebookside.