Svær kamp mod Fortuna endte med 0-3 nederlag

Michael Lynge
30. marts 2019 kl. 18:45
Det var i dag blevet tid til forårets første hjemmebanekamp da Fortuna Hjørring kom på besøg.

Forud for kampen havde VSK Aarhus’ Cheftræner Hans Paarup været ude og sige at det var vigtigt at komme godt fra start og ikke ende, som 3 af de foregående 4 kampe, med at komme hurtigt bagud.

Det gik egentlig også rigtig fint de første 8-9 minutter, men efter 10 minutter kunne Fortuna Hjørring pludselig bringe sig foran med 1-0 ved Sanni Franssi, efter en ellers god start af værterne fra VSK Aarhus. Se målet nedenfor

Om starten udtaler Hans Paarup:

Vores start var fin. Der var god kommunikation og god lyd, men det at vi kom hurtigt bagud var netop det der ikke måtte ske. Starten var fin. Der var kommunikation til hinaden og god lyd. Men det var netop det der ikke skulle ske. At vi kommer bagud.

Efter målet fik Fortuna i højere grad kontrollen over kampen, og det resulterede kort derefter i endnu en scoring til 2-0 efter en VSK clearing som endte i fødderne på Frederikke Thøgersen. Foran 2-0 var der ikke mange som troede på point til VSK Aarhus, og kampen kunne ses tabt. Men hjemmeholdet knoklede på og kom i slutningen af 2. halvleg frem til flere gode muligheder. Men ind ville den ikke og dommeren kunne fløjte til pause med en 2-0 føring til gæsterne fra VSK Aarhus.

I pausen blev der talt ud - Hans Paarup siger:

Vi talte om at vores pres fungerede godt og at vi lavede nogle rigtig godt ting. Men også at de fejl vi begik blev straffet og derfor er der bare ikke plads til for mange fejl når modstanderen er så dygtige som Fortuna. Vi var nede 2-0 og gik egentlig ud til 2. halvleg med troen på vi kunne komme op og få den ene scoring der kunne bringe os tilbage i kampen. Men vi kommer ikke rigtig frem til den endelige chance der kan give os det mål.

2. halvleg var knap begyndt før Fortuna Hjørring igen viste tænder. Første måtte Katrine Svane redde en chance, og efterfølgende var det overliggere der stod i vejen. I perioder af anden halvleg var værterne fra VSK Aarhus dog oppe og nærme sig noget der lignede en chance men Fortuna Hjørrings forsvar stod endnu en gang godt og gav ingenting væk. Spillet bølgede lidt frem og tilbage men i det 79. minut gik den ikke længere. Et par pasninger foran VSK Aarhus’ forsvar endte hos Fortunas højre back Sara Thrige, som resolut bankede bold op i nettaget uden chance for Katrine Svane i VSK målet. Og stillingen blev 3-0, hvilket også blev det endelige resultat.

Efter kampen sagde Hans Paarup:

Vi vælter os ikke i chancer i dag, men vi kommer alligevel frem til flere muligheder som godt kunne have givet mål. Blandt andet har vi en friløber som kunnebhave bragtnos med igen. Vi mangler i bund og grund de få procent i begge ender i dag for at få point.