Super Match, 721 tilskuere og 1-1 mellem VSK og Kolding

image Kampens spiller Sofie Vendelbo i billedet. Foto: Vildmedfoto.dk
Michael Lynge
14. august 2019 kl. 20:29
Der var lagt op til fest og farver på Vejlby Stadion da mere end 700 tilskuere var mødt op til denne rundes Super Match.

Det var dog gæsterne fra KoldingQ, som kom bedst ud af starthullerne og fik fra start lagt et fint pres på værterne fra Aarhus. Og der skulle da heller ikke gå mere end tre minutter før Sofie Hornemann kunne bringe gæsterne foran med 1-0. Se målet nedenfor

KoldingQ fortsatte det fine spil og efter 18 minutter fik de en gylden mulighed for at bringe sig foran med 2-0 på straffespark. Men Louise Eriksen formåede ikke at passere VSK Aarhus målmand Katrine Svane som flot kunne redde bolden og sørge for at holde VSK Aarhus inde i kampen.

Se straffesparket her:

Efter det brændte straffespark bølgede spillet længe frem og tilbage uden nogle af holdene blev rigtig farlige. Derfor kunne spillerne da også gå til pause med stilling 1-0 til gæsterne fra Kolding.

I pausen fangede TIFO-Sport der stod for Livestreamingen KoldingQ som kort fortalte at de ærgrede sig over det brændte straffespark og understregede samtidig at Janni Thomsen var en spiller de skulle få stoppet. I den modsatte lejr var det VSK Aarhus Assistenttræner Allan Nørgaard som fik ordet. Han var skuffet over det han havde set i første halvleg og skulle ind og fortælle at der skulle strammes op i 2. halvleg

Og strammet op det blev der. Der var ikke spillet mange minutter af 2. halvleg før VSK Aarhus profilen Janni Thomsen kom i løbeduel med Kolding forsvaret og med stor styrke kunne holde sin nærmeste modstander væk og banke bolden op i nettaget uden chancer for KoldingQ’s målmand Mia Reedz. Se målet her:

Hvor KoldingQ sad på 1. halvleg var det i højere grad VSK Aarhus som sad på 2. halvleg og efter 74 minutter blev muligheden for hjemmesejr endnu større da KoldingQ blev reduceret til 10 mand efter Carola Schneider fik sit andet gule kort. Med en mand i overtal var det derfor forventet at VSK Aarhus kunne presse gæsterne i bund, men det blev aldrig rigtig tilfældet og kampen endte med 1-1.

VSK Aarhus – KoldingQ 1-1 (0-1)

1. minut: 0-1, Sofie Hornemann
  2. minut: 1-1, Janni Thomsen