Smerteligt 0-2 nederlag i dagens opgør mod FC Thy/Thisted

Michael Lynge
18. april 2019 kl. 16:05
På en skærtorsdag med dejligt forårsvejr bød Vejlby Risskov Stadion på opgøret mellem VSK Aarhus og FC Thy / Thisted. En kamp hvor hjemmeholdet på forhånd var tildelt favoritværdigheden. Men sådan skulle det ikke gå da gæsterne tog de 3 point med sig hjem.

Forud for kampen havde VSK Aarhus cheftræner Hans Paarup udtalt at han ville blive meget skuffet hvis hans hold ikke kunne tage en sejr, dog var han opmærksom på gæsternes styrke og forventede derfor ikke en nem kamp. Det blev da også en første halvleg som bølgede lidt frem og tilbage uden nogle af holdene sådan for alvor blev farlige.

I 2. halvleg fortsatte de to hold med på skift at forsøge sig offensivt uden de helt store chancer. Enkelte gange blev det dog farligt – Se chancer og andre highlights her: Link til mycujoo - Men rigtig farligt blev det ikke for hjemmeholdet som manglede flere offensive profiler, heriblandt Janni Thomsen, der måtte udgå i seneste kamp:

Mål kom der dog, men det var, skuffende for VSK Aarhus, til dagens gæster som først scorede til 1-0 på en friløber ved Rikke Dybdahl, inden Mathilde Kjeldgaard kunne gøre det til 2-0 på straffe. Se begge mål nederst på siden.

Efter 2-0 føringen var det som om værterne fra Aarhus vågnede op og var mere aggresive og direkte i deres spil.

Men en reducering udeblev og Thisted kunne derfor rejse hjem med 3 point til kontoen, mens VSK Aarhus dog kunne redde sin 3. plads efter BSF’s nederlag til Kolding Q. Og netop BSF kommer på besøg på mandag, og der har VSK Aarhus spillerne mulighed for at rette op på i dag.