Sæsonens første sejr kom i Farum

Michael Lynge
17. august 2019 kl. 16:20
I dag var VSK Aarhus taget til Farum, hvor FC Nordsjælland lagde kunstgræs til en meget lige duel i Gjensidige Kvindeligaen.

På forhånd var hjemmeholdet fra FC Nordsjælland udråbt som favoritter af de forskellige bookmakere. Men VSK Aarhus ville det anderledes og ville fra starten ud og dominere kampen.

Det endte da også med en 2-1 sejr til gæsterne fra Aarhus, som med Sofie Bloch og Cecilie Johansen sikrede VSK Aarhus sæsonens første sejr.

Det var egentlig hjemmeholdet som kom foran ved Camilla Kur efter kun 7 minutter, men efter 22 minutter tog Cecilie Johansen sagen i egen hånd og kunne fra kanten af feltet score et fremragende mål uden chance for FC Nordsjællands danske landsholdsmålmand Kathrine Larsen. Se målet nedenfor:

I 2. halvleg kom sejrsmålet - Det blev scoret af Sofie Bloch som kom først på et indlæg fra venstre side og kunne gøre det til 2-1. Se målet nedenfor

Efter målet til 2-1 pressede FC Nordsjælland godt på resten af kampen, men VSK Aarhus holdt stand og kunne altså rejse hjem til Aarhus med 3 tiltrængte point, som bringer den samlede pointhøst op på 4 point efter 4 kampe.