Nederlag på 5-2 til Brøndby IF - Dog en "sejr" i 2. halvleg

Michael Lynge
27. april 2019 kl. 15:54

I dag kunne Vejlby Stadion ligge græs til opgøret mellem VSK Aarhus og Guldfavoritterne fra Brøndby IF. Kampen endte skuffende for hjemmeholdet med et nederlag på hele

Op til dagens opgør havde regnen efter flere ugers fravær igen vist sig. Det så længe ud til at kampen skulle foregå i regn, men med omkring en halv time til kick-off blev regn afløst af dejlig solskin og det gode humør kom hurtigt frem på de fremmødte tilskuere.

Smilene skulle dog hurtigt stivne igen da Brøndby viste mesterskabsklasse og i løbet af de første 28 minutter bragte sig foran med hele 4-0. Om starten udtaler VSK Aarhus cheftræner Hans Paarup:

Efter 4-0 målet gik Brøndby et gear ned, hvilket i højere grad gjorde plads til VSK Aarhus, som på et langskud fra Sofie Bloch kunne reducere et 1-4 – Se målet her. Netop Sofie Bloch var en spiller som havde siddet ude meget længe, og derfor var Hans Paarup glad på hendes vegne:

Glæden varede dog kort og med få minutter igen af 1. halvleg kunne Mille Gejl med sit andet mål bringe gæsterne foran med hele 5-1 som også var stillingen ved pausefløjtet.

Det var et forandret VSK Aarhus hold der gik på banen i 2. halvleg. Holdet kom meget længere frem på banen og var flere gange farlige. Samtidig med det fik Brøndby heller ikke i ligeså høj grad som i 1. halvleg lov til at lege sig igennem VSK Aarhus defensiven. Det resulterede midtvejs i halvlegen da også i en udligning da Simone Hagelskjær af to forsøg kunne reducere til 2-5 efter hun fulgte op på det straffespark hun brændte. Med målet til 2-5 fik VSK Aarhus endnu mere selvtillid og pressede til tider Brøndbys forsvar langt tilbage.

Mod slutningen fornemmede man at VSK Aarhus spillerne og trænerbænket begyndte at ane en ”halv sejr”, da intensiteten steg og steg. Brøndby fik lagt et stort pres med flere nærgående forsøg af bl.a. Nanna Christiansen. Men Katrine Svane stod i vejen hver gang og VSK Aarhus kunne derfor vinde 2. halvleg, men dog samlet tabe kampen med 2-5.

Brøndby presser på i slutningen af 2. halvleg for at score yderlige, og man kan høre fra trænerbænken at der bliver råbt for at holde dem fra faddet, selvom point for længst var umuligt.