Mesterskabsfavoritter kommer på besøg

image Signe Andersen i seneste 3F Ligakamp, hvor hun scorede 2 mål i 4-0 sejren over Odense Q. Tak for lån af foto til Iver Tidemand
Michael Lynge
30. september 2017 kl. 11:58
Vi ved godt Fortuna er gode. Det behøver ingen fortælle os – Så er tonen slået an fra Cheftræner for VSK Aarhus, Henrik V. Andersen forud for dagens kamp mod Fortuna Hjørring. Fortuna Hjørring har efter de første 6 runder maksimumpoint, og i midtugens pokalkamp slog de Mejrup med ikke mindre end 20-2! Ja du læste rigtigt 20-2!

VSK Aarhus spillede også pokalturnering i midtugen og her blev det til en smal 4-3 sejr ude over FC Thy-Thisted. Om den kamp udtaler Henrik V. Andersen:

Vi kom ikke ud af starthullerne og var allerede efter halvandet minut bagud med 1-0. Men vi rejser os med det samme og får sat os totalt på tingene, spiller en god halvleg og går til pause med en føring på 3-1. I 2. Halvleg kommer vi på 4-1 og indstiller os egentlig på at få kampen spillet færdig og så komme hjemad mod Aarhus. Men ud af ingenting får Thisted et åndsvagt mål, og så får de gudhjælpemig endnu et mål så det ender med at blive spændende til sidst. Alt i alt en god 1. Halvleg, og så en sejr og videre avancement, som vi naturligvis kom efter.

Til pokalkampen blev flere af VSK Aarhus spillerne sparet, hvilket gav mulighed for nogle af de yngre spillere til at vise sig frem overfor trænerteamet.

- De gjorde det fornuftigt og fik vist at de gerne vil og kan være med. Der er selvfølgelig et stykke vej for nogle af dem, og der er ting som de individuelt skal arbejde med og blive bedre til, men der er ingen tvivl om at det er nogle vi kan regne med fremover.

Dagens opgør mod Fortuna Hjørring er mod et hold i en helt anden klasse end FC Thy-Thisted. 6 kampe, 6 sejre og en målscorer på 23-4 viser med alt tydelighed at vi har med Danmarks bedste hold at gøre. Til trods for den skræmmende styrke som dagens gæster besidder er det ikke noget der får Cheftræner Henrik V. Andersen til at ryste posen og ændre taktikken.

Lige som i alle andre kampe vi spiller så vil vi forsøge at spille vores eget spil. I kampene mod Vejle, Varde, Kolding og Odense var vi spilstyrende og fik sat os på kampene. Det har vi også rost spillerne for, da det kræver at vi tør spille bolden op og presse modstanderne højt oppe. Det skal vi også have frem i dag. Vi skal ture at opbygge spille og presse Fortuna højt når de har bolden. Vi ved godt at de er dygtigere, vi ved godt at de har en bredere trup og flere topspillere end os. Vi ved godt at de er nummer 1 og alt det her. Det er der ingen der behøver at fortælle os. Vi ved derfor også at det kommer til at kræve en kæmpe indsats af os og mod til at spille som vi har gjort i de foregående kamp.

Kampen bliver fløjtet op søndag den 1. oktober kl. 13.00 og kan foruden her på Stadion også ses live på mycujoo.tv