Kvindeserien sejrer på ny i topkamp - holder presset på JAI

12. juni 2019 kl. 23:20

Efter sejr ude mod Kolding var det her til aften Oure, som VSKs kvindeserie skulle besejre for at holde fast i drømmen om oprykning til 1. division. Således endnu en topkamp, hvor værterne havde vundet det omvendte opgør 5-3 i det fynske. Den gang var det tæt, men det blev det aldrig på denne onsdag aften, hvor VSK med en stensikker 5-0sejr overtog rækkens 2. plads - 1 point efter JAI.

Det startede godt med et aggressivt, højt VSK-pres, som gæsterne fra Oure havde svært ved at spille sig ud af. Afkastet kom efter 11 minutter, hvor Rikke Marie på en omstilling fik spillet Malou fri til scoring og 1-0føring. Defensivt fortsatte VSK i 1. halvleg med at arbejde koncentreret og på et højt niveau, mens det kneb med at få omsat omstillinger i den anden ende. Således 1-0 til pause efter en tempofyldt og intens 1. halvleg.

Efter pausen kom VSK-pigerne igen bedst ud og bragte sig på 2-0 ved Julie Terkelsen efter endnu et Rikke Marie-oplæg. Derpå bølgede kampen en periode, hvor Katrine Kleven i målet blev testet et par gange, inden Emilie Kristensen reelt lukkede kampen med 3-0målet fra en spids vinkel efter gennembrud i højre side. Umiddelbart efter opsnappede Rikke Marie en opspilsfejl fra Oure og sendte alene igennem VSK på 4-0.

Derefter faldt kampen i intensitet, og der opstod chancer i begge ender som følge. En koncentreret bagkæde og Kleven i målet holdt dog buret rent, og i stedet blev det Malou i den anden ende, der lukkede og slukkede til 5-0 på oplæg fra Simone Hagelskjær. Oure er et stærkt spillende mandskab, hvilket kun gør sejren mere imponerende. Derudover får VSK også brug for en hjælpende hånd fra netop Oure, hvis 1. pladsen skal sikres. Det kræver, at de tager point fra JAI i weekendens opgør, mens 6 VSK-point i de resterende to kampe ligeledes er et krav.

Det første af disse opgør er på lørdag den 15. juni kl 12.30, hvor kvindeserien drager til Haderslev mod et hold, vi besejrede 4-1 i første kamp.