Flot 3-2 sejr og comeback til Rikke Marie Madsen

Michael Lynge
22. april 2019 kl. 16:26
Der var lagt op til en uhyre vigtig kamp mellem to af de hold som kæmper om bronzemedaljerne i årets 3F Liga. Værterne var VSK Aarhus, mens gæsterne var BSF.

Målscorere - Se mål og højdepunkter her
8’ 1-0 Mathilde Kruse Madsen
19’ 2-0 Cecilie Winther Johansen
22’ 2-1 Olivia Vugrin Flindt Drost
36’ 2-2 Amalie Thestrup
45’ 3-2 Emma Andersen

Kampen startede livligt med gode muligheder i begge ender. Det var dog hjemmeholdet som først fik puttet bolden i kassen til 1-0 og efterfølgende 2-0 efter henholdsvis 8 og 19 minutter på mål af Mathilde Madsen og Cecilie Johansen. Glæden skulle dog vare kort og med to mål fra gæsterne kom de tilbage i kampen.

Kort før pausen får VSK Aarhus dog bragt sig foran. Emma Andersen modtager og afdribler et par BSF-spillere inden hun udplacerer målmanden og scorer til pausestillingen 3-2. Se mål nedenfor:

Med 5 mål i første halvleg var de omkring 100 tilskuere til dagens kamp blevet godt forkælet og forventninger var sat højt til 2. halvleg. En spiller som Cecilie Johansen havde kampen igennem mange gode aktioner, udover sit mål, bl.a. flere chancer der kan ses her. Om hendes præstation i dag siger Hans Paarup.

På bænken for hjemmeholdet sad der i dag to landsholdsspillere. Rikke Marie Madsen og Janni Thomsen er begge på vej tilbage fra skader, hvor særligt Rikke Marie Madsen har siddet ude længe, siden slut januar med en ankelskade.

Hun fik i dag comeback og spillede de sidste 35 minutter, hvor hun med stor iver gjorde det hårdt at være BSF forsvarer.