Fantastisk 3-2 sejr til VSK Aarhus over Kolding Q

image Kampens spiller Rikke Marie Madsen fik efter kampen udleveret blomster fra Bendixen Blomster
Michael Lynge
13. oktober 2018 kl. 16:44
Det blev i dag til en fantastisk 3-2 sejr over gæsterne fra Kolding Q. En sejr som er med til at sikre at VSK Aarhus holder trit med de to førerhold Fortuna Hjørring og Brøndby IF, hvor afstanden er fastholdt på henholdsvis 2 og 4 point, efter begge topholdene også fik 3 point.

I dagens opgør mod Kolding Q var det hjemmeholdet fra VSK Aarhus som fra start satte sig på kampen, anført af en stærkt spillende Rikke Marie Madsen, som var en evig trussel for Kolding Q forsvaret, hvor hun med dynamiske ryk og dybdeløb kom frem til mange muligheder.   Efter 22 minutter var det da også Rikke Marie Madsens forarbejde, som gjorde at VSK Aarhus kom foran med 1-0 da Emma Andersen var hurtigst på riposten og sikkert kunne skyde bolden i et tomt mål.

VSK Aarhus fortsatte med at være farlige og komme frem til mange muligheder, men som lyn fra en klar himmel fik gæsterne udlignet ved Signe Boysen 10 minutter efter VSK Aarhus ellers var kommet foran.

Og det blev da kun værre i 2. Halvleg, hvor Kolding Q kom foran med 2-1 på et rigtig flot hovedstødsmål af Lotte Troelsgaard. Et mål, hvor VSK Aarhus målmand Katrine Svane var chanceløs.   Det så derfor længe ud til at gæsterne ville rende med sejren og de 3 point, men Janni Thomsen tog udfordringen op, og fra sin højrekant fik hun fremtvunget et hjørnespark, som via omveje endte i hovedet på Simone Hagelskjær der kunne bringe balance i regnskabet.

Og blot sekunder senere, var det den evigt udfordrende Rikke Marie Madsen som ene og alene fik sig trampen igennem Kolding forsvaret, og rundt om målmanden inden hun halvt liggende fik bolden drejet i mål til 3-2 føring og vild ekstase på Vejlby Stadion, hvor 152 tilskuere var mødt op.   Det blev også kampens sidste mål, og spillerne kunne fra VSK Aarhus kunne derfor række armene i vejret da den svenske dommertrio fløjtede af efter 92 minutter.   Hør interviewet med hjemmeholdets cheftræner Hans Paarup nedenfor: