Ærlig Allan Nørgaard: Vi er ikke skarpe nok for tiden

Michael Lynge
24. august 2019 kl. 16:16
Der var lagt op til yderlige 3 point da VSK Aarhus i dag tog i mod gæsterne fra FC Thy/ThistedQ. Og det var da også hjemmeholdet som fra start fik lagt det største tryk, dog uden at blive farlige.

Farlige, det blev FC Thy/ThistedQ til gengæld ved første lejlighed. Her stod Beate Marcussen pludselig helt fri og kunne kanonere kuglen i kassen bag en chanceløs Katrine Svane i VSK-målet

Se målet her (vi beklager lyden):

Efter målet fik gæsterne fra FC Thy/Thisted vind I sejlene og satte sig mere på kampen. Dette resulterede også i yderlige en scoring da Lotte Bak Christensen scorede på en omstilling og gjorde det til 2-0.

Med nederlaget gjorde VSK Aarhus det ikke nemmere for sig selv i bestræbelserne på at gentage sidste sæsons bronzemedaljer. Det var da også en skuffet assistentstræner vi fangede efter kampen.

I dag taber vi til et bedre hold. Spiller for spiller er de ikke nødvendigvis bedre, men som hold gør de det bedre. De er mere afklaret om hvad de kan, og det de ved de kan det gør de godt, fortæller Allan Nørgaard.

Nede med 2-0 ved pausen havde hjemmeholdet meget at snakke om i pausen. Men fra starten af anden halvleg var udtrykket nærmest identisk med det vi så i første halvleg, hvor meget spil foregik i det bageste rækker og på midten.

Vi mangler kvalitet på den sidste tredjedel. Offensivt er vi bare ikke skarpe for tiden. Vi smider bolden væk alt for nemt. Jeg vil ikke give banen skylden, det er ens for alle.

Efter dagens kamp er der pause i kamprogrammet. Det betyder for VSK Aarhus først spiller igen den 7. september, hvor BSF kommer til Vejlby Stadion. Det giver trænerstaben og spillertruppen 14 dage til at arbejde sig hen mod en sejr.

Jegtror vi skal bruge kamppausen på at se hinanden i øjnene. Vi skal komme til den erkendelse at de bronzemedaljer vi har er fra sidste sæson. Vi snakkede efter bronzen om at det kunne være sjovt at drille de to store. Det skal vi nok pakke væk og så fokusere på at slutte i top 6. Det er en ny virkelig nu. Kvindeligaen i denne sæson har ingen dårlige hold og alle kan tage point fra alle. Der er ikke noget som bliver foræret, så vi er nødt til at oppe os hvis vi skal være med hvor det er sjovt, fortæller Allan Nørgaard.

dårlige hold i den her række, hvor alle tager point fra alle. Der er ikke noget som bliver foræret. Man skal selv ud og tage det hvis man vil være med hvor det er sjovt.

Næste kamp er som sagt den 7. september. Den kamp bliver spillet på Vejlby Stadion kl. 13.00

VSK Aarhus – FC Thy/ThistedQ: 0-2 (0-2)

Tilskuere: 171

Målscorere
14’ minut, 0-1: Beate Marcussen
35’ minut, 0-2: Lotte Bak Christensen