2 for 2, 6 point, 11-1 i målscore, Kvindeserienyt!

20. august 2019 kl. 23:08

Oven på en succesfuld om end uskøn sæsonåbner mod Holtet, skulle VSK Aarhus’ Kvindeseriehold i går atter i aktion. Hjemme i egen hule tog pigerne imod Skive, hvor kravet igen var en sejr. Træner Hans-Martin Lauesen havde op til kampen haft fokus på 1) at se nye ansigter i kamp, 2) at skærpe den defensive koncentration og bevægelse samt 3) atter at se mange højintense løb frem i banen.

Modsat første opgør, tager VSK denne gang hurtigt teten. Med undtagelse af kampens første 5 minutter, var det en anderledes energisk og koncentreret indsats. Solidt duelspil og stor løbevillighed presser Skive og efter 16 minutter, finder Laura Sørensen efter fine træk Julie Terkelsen [Julez] i feltet, hvorfra hun gør det til 1-0 med venstrebenet. Efter henholdsvis 24 og 28 minutter står det også 2- og 3-0. Først slår Stine Bloch til, inden Julez efter en stærk vending får fri udsigt til målet. Fra en pæn distance og spids vinkel banker hun sit andet og holdets tredje mål ind.

Således går vi til pause foran 3-0. Den store bredde på Kvindeserietruppen i dette efterår mærkes blandt andet ved udskiftningerne. Her leverer både Wagner, Trine Madsen og Katrine Andersen fine indhop, hvor de to sidstnævnte begge kommer på tavlen med mål til 4- og 6-0. Ind i mellem har Stine Bloch scoret sit andet mål på et kraftfuldt hovedstød, som Skivekeeperen ikke kan holde ude.

Selvom der var både chancer og særligt momenter til flere mål, manglede den sidste offensive tålmodighed i perioder af anden halvleg. Således noget at arbejde videre med frem mod næste kamp. Det bliver mod Aalborg Freja, i hvad der allerede nu ligner et topopgør. Det udspiller sig på lørdag, ved Frejaparken kl 14.00.