2-0 sejr i Odense. Se målene her

image Foto: Iver Tidemand
Michael Lynge
27. oktober 2018 kl. 20:33
Det blev i dag til en 2-0 sejr på udebane over Odense Q. En sejr som betyder at VSK Aarhus hænger fast i top-3

Der blev i dag spillet top mod bund, da VSK Aarhus havde taget turen til Fyn, hvor værterne fra Odense Q ventede.

Forud for kampen var det gæsterne fra Aarhus som var nævnt som de største favoritter og det var da også de blå-blusede som med to mål kunne tage de 3 point med sig hjem. Med sejren fastholder VSK Aarhus sin position på 3F Ligaens 3. plads, med henholdsvis 2 og 4 point op til Fortuna og Brøndby, som også begge sejrede i dag. På 4. og 5. pladsen blev BSF og Kolding Q med deres nederlag kørt længere bagud i kampen om top-3.

I dagens opgør var Rikke Marie Madsen endnu en gang på pletten, men også Kathrine Spanner ville lege med da hun 3 minutter inde i 2. halvleg kunne bringe VSK Aarhus i front.