VSK RIDER VIDERE PÅ BØLGEN BLÅ

02. maj 2023 kl. 16:04

Der var lagt op til et spændende opgør i 3. divisions slutspil i lørdags i Vejlby. VSK har fortsat momentum og besejrede Næsby med 2-1. Da Ishøj samtidigt tabte til rækkens nummer to, FA 2000, avancerede VSK med sejren til 3. pladsen.

VSK-holdet kom målbevist ud til kampen og dominerede klart 1. halvleg. Med tilbagevendte Marcus Sloth og Jonas Spornberger i spidsen lagde VSK et tungt pres på Næsby. Holdet viste generelt stor bevægelighed og et aggressivt presspil.

Midt i første halvleg blev Simon Søndergaard udskiftet med debutanten Anders Nicolaisen. Den tidligere Holstebro-spiller præsterede en flot premierekamp i den blå VSK trøje. Han understregede samtidigt også en god bredde på holdet. Det kan blive en fordel i de kommende kampe.

Starten på 2. halvleg fortsatte på samme måde. Det gav resultat allerede i 48. minut, da Marcus Sloth åbnede scoringen efter en assist af Mathies Schjellerup, der netop var vendt hjem fra rejse i udlandet. Det skabte ro i VSK-lejren. To minutter senere udlignede Næsbys Philip Stoustrup til 1-1.

Tobias Bach bragte igen VSK foran 2-1 efter 64. minutter. Igen var det Schjellerup, der havde næstsidste berøring. Næsby er en vanskelig modstander at spille imod, og selvom VSK fortsat var i teten blev det ikke til yderligere scoringer. VSK formåede dog at fastholde presset kampen ud. Sejren skabte stor glæde. Nu ser man frem mod næste lørdag, hvor VSK drager til Ishøj for at forsvare 3. pladsen i slutspillet mod hjemmeholdet, der er placeret som nummer fire.