VSK nedlagt på eget græs

image Foto: Arkiv, vildmedfoto.dk
21. september 2019 kl. 18:23

Det blev desværre ikke til genrejsning for VSK Aarhus’ bedste mandskab, da man løb ind i et nederlag på hele 0-3 på hjemmebane mod FC Sydvest.

Det hele startede ellers så lovende. I de første 45 minutter stod der VSK Aarhus på det meste. Malthe Karsberg ramte to gange stolpen, da han løb fra FC Sydvests back. Derudover var der også muligheder til bl.a. Jakob Rittig. I første halvleg var Sydvest farlige ved en friløber til Silas Songani, der løb uden om VSK’s offside-fælde.

Desværre var det et VSK-hold, der var som forvandlet efter pausen - til den mindre gode side. Dueller blev tabt, og FC Sydvest satte sig på spillet. Det udmøntede sig i tre scoringer. Den ene på et straffespark. VSK var aldrig rigtigt tæt på i anden halvleg.

Vi er lige nu inde i en hård periode, og det er nemt at pege fingre efter alle andre. Faktum er, at vi skal have flere point i resten af sæsonen for at kunne indfri vores målsætninger, og det starter allerede på søndag, hvor vi skal en tur til Gladsaxe. Det er med at hænge i. Vi skal arbejde os ud af den svære periode.

VSK Aarhus spiller næste gang på hjemmebane mod AGF på torsdag i pokalturneringen.