VSK Aarhus - BK Frem 1-1: Som udgangspunkt helt godkendt

Tobias Halskov
28. marts 2017 kl. 16:41
I lørdags lagde Vejlby Stadion rammerne til VSK Aarhus' første hjemmekamp i forårssæsonen. Solen skinnede fra en forholdsvis skyklar himmel og det emmede generelt af forår og fodbold på Vejlby Stadion.

På trods af at kalenderen endnu ikke har ramt 1. april, så blev kampen afviklet på stadion og på en nyslået græsplæne. Modstanderen var 2. divisions-giganterne fra BK Frem, som til de flestes overraskelse er at finde i nedrykningsslutspillet. BK Frem havde til dagens kamp rigtig god opbakning med fra København, og det var med til at give god stemning under kampen.

Kampen var generelt meget rodet og begge hold havde svært ved at få spillet til at flyde på det lidt utilregnelige underlag. VSK slap dog bedst afsted med det i første halvleg og kunne nemt have bragt sig foran 1-0 efter blot 30 sekunder, hvor Frederik Høgh sparker over tæt på mål. Efter 0-0 i første halvleg kom BK Frem bedst ud til anden halvleg. Her fandt VSK pludselig sig selv under pres, dog uden at BK Frem kom frem til det helt store. Efter 53. min slap BK Frem gennem i VSK’s højre side. Bolden blev slået fladt på tværs og inde foran mål kom VSK’s Anders Daubjerg til at sætte sidste fod på og så fløj bolden i eget mål. Se målet her:

1-0 til BK Frem. Det tvang VSK til at tænke anderledes. Magnus Clemmensen kom blandt andet på banen og det var ikke så dum en idé. Efter 63 minutter får Frems målmand serveret en tilbageaflevering og på det ujævne græstæppe tog bolden et opspring, hvilket snød Frem-keeperen og så kunne Magnus Clemmensen, efter en ihærdig boldjagt, sparke bolden ind i et tomt mål. Se målet her:

1-1, som også blev kampens resultat. Michele Demontis var efter kampen umiddelbart tilfreds med kampens resultat.

”At få uafgjort mod Frem er som udgangspunkt helt godkendt. Vi starter rigtig godt og burde have scoret et par gange i starten. Vi var det bedste hold i 1. halvleg, så i pausen havde vi ikke solgt den for kryds. I 2. halvleg er de bedre end os og presser godt på, mens vi forsøger at ride stormen af. Vi står rigtig godt defensivt, og giver ikke mange store chancer væk, men efter 2. halvleg er vi fint tilfredse med 1 point.”

Banen var ikke helt optimal og det havde bestemt indflydelse på de to hold.

”Begge hold spillede nok lidt mere direkte end de er vant til. Derudover betød banen, at vi fik mål i kampen. Ved deres mål tager bolden et lille underligt opspring så vores ene centerforsvarer sparker forbi bolden hvorefter den rammer vores back og går i mål. Ved vores mål tager bolden et sjovt opspring og deres keeper sparker forbi bolden og Magnus triller den ind.”

Efter kampens resultat er det en træner, som er tilfreds med sæsonstarten.

”Starten har været rigtig god med en 4-0 sejr ude over Svendborg og et point hjemme mod et hold, som ikke kommer til at mærke meget til, at det er en række hvor man kæmper for at undgå nedrykning.”

Næste weekend byder på endnu en hjemmekamp, når VSK tager imod Fredensborg.