Vi kom, vi så og vi pokalsejrede

08. august 2019 kl. 07:33

Vejlby Skovbakken Aarhus indløste onsdag aften billetten til 2. runde i Sydbank Pokalen, da Ringkøbing IF blev slået med 0-1 på udebane i Vestjylland.

Sejren kom dog ikke i hus med den lethed, som overskriften af denne artikel kunne indikere. Når regnskabet af store chancer gøres op, var det tværtimod nok hjemmeholdet, der havde flest. Men fodbold er et kynisk spil, hvor det kun er målene, der tæller.

I optakten til denne kamp blev kampens vitale betydning for klubbens vinderkultur italesat. Derfor skal vi også være glade for, at vi formåede at gøre det, der var nødvendigt. Vi vandt, og det er kun det, der tæller. Når det så er sagt, så kunne man som (næsten neutral) iagttager have ønsket sig et VSK-hold, der udover at vinde, også havde sat lidt mere spil sammen og spillet chancerne større.

Heldigvis har Gjesing og Post planen klar for at sikre fortsat udvikling af både klubben og holdet. For vi kan nemlig ikke tillade os at blive tilfredse på trods af to flotte resultater i sæsonåbningen. Overliggeren i VSK Aarhus sættes meget, meget, meget højere end, at vi skal læne os tilbage nu. På lørdag har vi en utrolig svær opgave, når Vejgaard B kommer på besøg i 8240. Her skal vi toppræstere!

Kampens eneste mål blev scoret af Jonas Spornberger i minuttet lige efter pausen. Rasmus Borup spillede med venstrebenet en fremragende bold fremad, som det lykkedes Niclas Lind og Nick Drachmann at kombinere på, og derefter sende bolden videre til Jonas Spornberger. Jonas tog chancen – og fik gevinst, da han kunne se bolden gå ind i det lange hjørne. En scoring der sjældent er set smukkere.

Ringkøbing pressede på i store dele af 2. halvleg for en udligning, men VSK kunne holde nullet efter 94 minutters fodbold, og gik derfor videre. Manden på kassen til aftenens kamp var Magnus Wang, som med flere gode redninger og sikre indgreb i feltet var med til at tage pynten af hjemmeholdets offensiv.

Vi vil gerne takke Ringkøbing IF for en helt igennem flot ramme om kampen. Der var pænt med tilskuere, en god græsbane og rigtigt gode faciliteter. Vi ser frem til møderne i 2. division.