Referat: Hillerød - VSK Aarhus

Michele Demontis
07. maj 2018 kl. 07:55
Lørdag var VSKs 2. divisionshold på langfart til Nordsjælland, for at møde meget formstærke Hillerød.

Hillerød startede klart bedst og i kampens første 10 minutter var vi virkelig på hælene og kom også bagud. Det skete i det 6. minut, da vi trods overtal i feltet, lod værternes Jonathan Witt stige op og heade bolden ind bag, en ellers velspillende Mathias Rask Thomsen i VSK målet. Resten af kampen kom vi langt bedre med og kom også frem til en del meget store chancer, men formåede ikke at få dem omsat til mål.
I det 79. minut scorede Hillerøds Philip Lindgaard på langskud, til kampens resultat 2-0.

VSKs cheftræner Jesper Højlund udtaler:
"Resultatet og især vores start på kampen var utrolig skuffende og noget vi skal fokusere på at gøre bedre på torsdag. Når det er sagt, synes jeg egentlig, vi i lange perioder af kampen spiller fint og skaber en del chancer. Et andet fokuspunkt bliver så naturligvis at sparke bolden i kassen. Vi mødte et meget stærkt hjemmehold, og jeg synes vi spiller helt lige op med dem, men når vi er ukoncentreret i eget felt allerede i 6. minut, så bliver det hele lidt op af bakke. Vi har stadig en stor tro på vi kan overleve, og vi arbejder stenhårdt på at få de tætte kampe til at falde ud til vores fordel"

VSKs næste opgave er på torsdag, hvor vi igen spiller ude, denne gang på Fyn, hvor vi møder Næsby i en utrolig vigtig kamp.