Poul Lyse: HIK et rigtig godt spillende hold

image Vildmedfoto.dk
Tobias Halskov
28. april 2017 kl. 10:08
Sidste weekend bød på endnu en kamp for VSK Aarhus i forårets nedrykningsslutspil. Det blev til 1-1 mod FC Sydvest. Målscoreren for VSK var Frederik Høgh. Læs Poul Lyses udtalelser om kampen og læs også hvordan han ser frem til den kommende udekamp mod HIK.

Hvordan så du jeres kamp mod Sydvest og er du tilfreds med præstationen?

- Det var en kamp som forventet mod et stærkt FC sydvest hold. Vi havde mødt Sydvest to gange i opstarten, så begge hold havde et fint kendskab til hinanden. Resultatet 1-1 er vel meget fair, da begge hold har en halvleg hver. Jeg synes vi er bedst i første halvleg og scorer et rigtigt flot mål, hvor Frederik Høgh flot header bolden i kassen efter et super indlæg og opspil. Anden halvleg bliver på Sydvests præmisser, de er mest på bolden og vi kommer til at stå for langt tilbage, og er ikke gode nok til at holde fast i bolden. De udligner efter et hjørnespark, hvor de vinder en duel i felten og header bolden i mål. Første halvleg var godkendt og anden halvleg var under middel.

Lykkedes I med de ting I havde fokus på op til kampen?

- Vi lykkes fint med vores defensiv, vi holdte Sydvest nede på 3-4 muligheder, hvilket er godkendt, mod et så godt hold som Sydvest. Vi lykkes desværre ikke helt så godt offensivt, som vi gerne ville og har gjort i tidligere kampe, så der skal vi blive ved med at arbejdes med den del af spillet.

I skal til København i weekenden, nærmere bestemt HIK. Hvad ved du om modstanderen? Og hvad forventer du af kampen?

- HIK er et rigtig godt spillende hold, og specielt på deres hjemmebane hvor de spiller på kunstgræs, er de rigtig stærke, og vil meget gerne spille fodbold langs græsset. Jeg forventer, at vi tager til HIK og spiller en god gang fodbold, med fokus på at vores defensiv får lukket godt ned for HIK's hurtige pasningsspil, samt at vi selv tør spille og holde fast i bolden. Derudover forventer jeg, at vi matcher dem i parathed og vilje. De kommer med selvtillid efter deres sejr i Svendborg i sidste weekenden.

VSK Aarhus ligger nr. 3 med 23 point. Weekendens modstander HIK ligger lige over stregen på en 8. plads med 13 point.