Nedtakt fra første lokalopgør

22. august 2019 kl. 07:46

Onsdag aften tog Vejlby Skovbakken Aarhus for første, men langt fra sidste, gang i denne sæson imod et modstanderhold, der også har hjemme i Jyllands hovedstad. Slutresultatet blev 0-1 til Aarhus Fremad på et mål af Christian Nissen i 2. halvleg.

Kulissen var fantastisk. På Vejlby Stadion var der fyldt under tribunen, så mange tilskuere kunne se kampen mellem det tidligere Superliga-projekt Aarhus Fremad og VSK Aarhus, som den nye dreng i klassen, der vil frem i verden.

Første halvleg kan mest af alt beskrives som en intens stillingskrig. Der var ganske få reelle scoringsmuligheder, og ingen af holdene blottede sig for alvor. VSK havde dog flest forsøg – blandt andet af Jonas Spornberger.

Anden halvleg fortsatte som første. En intens kamp uden store målchancer. Kampens eneste mål faldt efter, at en personlig fejl førte til, at Christian Nissen fra næsten midten af banen kunne sparken bolden i et tomt VSK-mål. Ganske bittert, men det er fodbold, og det er målene, der tæller.

VSK Aarhus satsede derefter for at få point ud af kampen. Dette efterlod Aarhus Fremad med enkelte kontramuligheder. Frederik Høgh var tæt på at fordoble føringen, men stolpen stod i vejen. VSK havde flere kvalificerede forsøg i kampens afslutning. Thomas Rohde med et hovedstød og Nick Drachmann med en afslutning på et indlæg fra Malthe Karsberg, som desværre gik i sidenettet.

I optakten til denne kamp blev det nævnt, hvordan at kampen kunne ses som test og en målstok for, hvor langt VSK er nået i det projekt, der blev søsat med Jens Gjesings ansættelse fra foråret 2019. Svaret vi fik var, at vi er nået et pænt stykke, fordi vi spillede en god kamp, men at vejen er særdeles lang endnu, fordi vi ikke vandt. Dette ændrer dog ikke noget for VSK. Vi skal vinde næste kamp, og vi skal stadig forbedre klubben og set-up’et hver eneste dag.

Tak til VSK Aarhus’ bolddrenge fra U11-afdelingen: Villads, Sander, Noah, Alfred, Mikkel, Kasper, Laurits og Ebbe.