Katastrofal 1. halvleg.

Michele Mario Demontis
08. april 2018 kl. 16:53

VSK’s 2. divisions hold lukkede 4 mål ind i 1. halvleg, da Næsby lørdag kom på besøg på kunstbanen i Vejlby. Det var egentlig ikke fordi, Næsby vadede i chancer, men de var bedre på bolden i 1. halvleg og utrolig gode til at omsætte mulighederne til mål.

2. halvleg var mere end godkendt, og vi spillede flot, skabte en del store chancer og scorede 2 flotte mål ved Anders Kjeldgaard og Mikkel Nygaard. Vi vandt 2. halvleg 2-1, men muligheden for point var smidt væk med de 4 indkasserede mål i 1. halvleg, og kampen endte med en 5-2 sejr til Næsby.
For gæsterne scorede hjemvendte Martin Lund 3 mål, og det er tydeligt at se, at han stadig er en af de største profiler i 2. div.

Næste lørdag spiller VSK igen hjemme, når Dalum kommer på besøg til endnu en utrolig vigtig kamp.