Godt begyndt...

13. marts 2022 kl. 18:14

VSK Aarhus 3. division indledte forårssæsonen på en solbeskinnet kunstgræsbane i Karlslunde. En kraftig vind på tværs af banen gjorde det dog vanskeligt at spille poleret fodbold. Men ingen tvivl om, at VSK Aarhus magtede denne udfordring bedst. Holdet satte sig fra starten på kampen og fastholdt presset. Forløsningen kom efter godt en halv time, hvor Thais Damgaard bragte VSK Aarhus foran. Føringen blev fordoblet, da Thais 8 minutter efter pausen satte en tyk streg under en god præstation og gjorde det til 2-0. Knap 10 minutter senere lukkede VSK Aarhus kampen, da Malthe Karsberg øgede til 3-0 efter et flot gennemspillet angreb. 5 minutter før tid reducerede Karlslundes nye spiller Julius Lip til 1-3, som blev kampens resultat.

Det var en meget tilfreds Jens Gjesing, der efter kampen roste hele holdet for flot præstation og glædede sig over at være kommet godt i gang med forårssæsonen og få et godt afsæt til de sidste fire kampe, inden rækken opdeles i et opryknings- og et kvalifikationsspil. Gjesing lægger stor vægt på, at var en stor holdpræstation, der stor bag resultatet. Dog var der lige plads til et par ekstra plusser til spillere som Jacob Hansen Niklassen, Mathies Skjellerup, Marcus S. Jørgensen og Oscar Jacobsen.

Oscar Jacobsen er en af de ”transitionsspillere”, der er rykket op fra ungdomsafdelingen i VSK Aarhus. Med en stor arbejdsindsats bliver han mere og mere værdifuld. Der er flere unge spillere på vej. Nogle sad på bænken i Karlslunde, mens andre spillede på U-19-holdet, der startede med en 2-1 sejr i Hjørring.

Der bliver lejlighed til både at følge 3. divisionsholdet og U-19-holdet på lørdag på kunstgræsbanen. Kl. 13.30 får VSK Aahus besøg af Dalum i 3. division, mens U-19 holdet spiller lokalopgør mod AGF/Lyseng kl. 10.30 på samme bane. Du kan allerede nu sikre dig billet til kampen mellem VSK Aarhus vs. Dalum her: https://vskaarhus.safeticket.dk/76780/3_division_VSK_Aarhus_-_Dalum_IF