Gjesing: Vi må kigge indad

image Arkivfoto, Andreas A. Hansen.
14. september 2019 kl. 18:05

Det skulle i dag ikke lykkes VSK Aarhus at få point på hjemmebane mod Næsby B, som også er oprykkere efter det kortest mulige ophold væk fra 2. division. Dermed kunne værterne ikke følge op på sidste uges sejr i Ringkøbing.

Kampbilledet var en meget lige kamp, hvor VSK Aarhus gennem kampen havde de største chancer. Desværre var det gæsterne, der en gang i hver halvleg fik puttet bolden i kassen. Begge mål må betegnes som værende i kategorien for foræringer.

0-1 blev det på et straffespark efter en pasningsfejl i VSK Aarhus’ opbygningsspil, hvor der måtte begås en forseelse for ikke at give Næsby en friløber. Mathias Rask havde fingrene på straffesparket, men bolden gik desværre i mål.

VSK havde fornuftigt med muligheder, og burde have scoret mindst et mål i begge halvlege. Her kan nævnes to store muligheder til Magnus Clemmensen, mens også Marcus Sloth Jørgensen forsøgte sig nærgående fra distancen. I åbningen af anden halvleg havde Thomas Rohde en friløber, som desværre heller ikke gav gevinst. Også Jonas Spornberger havde muligheden i feltet i anden halvleg, men afslutningen blev med højrebenet lige på målmanden.

I stedet blev det 0-2, da VSK Aarhus ikke lykkedes med at afvikle en dybdeløb, som ikke blev dækket ud. Bolden blev erobret på baglinjens sidste centimeter, spillet bagud, og endte derefter i mål.

Manager Jens Gjesing udtaler: ”Det er svært at vinde fodboldkampe, når man ikke scorer på sine chancer og samtidig forærer mål væk. Det var i allerhøjeste grad tilfældet for os i dag. Det er enormt frustrerende at tabe en kamp som denne, hvor vi brænder så mange chancer af den kaliber, hvor man ikke får dem større, og samtidig giver modstanderne to mål ud af ingenting. Jeg synes, at Næsby får en gave med her fra Århus, og vi må kigge indad, efter et meget selvforskyldt nederlag”.