Gjesing: Står med en ærgerlig følelse

image Foto: vildmedfoto.dk, Trine
01. september 2019 kl. 08:41

Det blev ikke til point, da Brabrand IF lørdag eftermiddag var på besøg på Vejlby Stadion. Kampen startede ellers positivt for VSK, da Mark Mikkelsen havde en kæmpe mulighed for at bringe VSK foran allerede efter ganske få minutter. I første halvleg var spil og chancer ganske ligeligt fordelt.

Fra anden halvlegs start blev VSK mærket at, det 18-årige stortalent i midterforsvaret Jacob Green-Pedersen måtte udgå med en skade, som vi endnu ikke kender omfanget af. Rasmus Borup kom ind, og leverede en upåklagelig arbejdsindsats, men udskiftningen rystede VSK en smule, og fire VSK-spillere var ikke nok til at stoppe Lasse Møberg, der kunne score til 1-0. Herefter blev det kamp som Brabrand gerne ville have den, og de kunne straffe VSK på omstillingerne.

Marcus Sloth Jørgensen må fremhæves et af VSK Aarhus’ absolut stærkeste kort, da han udover sin exceptionelle arbejdsindsats også dominerede luftrummet mod nogle af Brabrands bedste headere.

Manager Jens Gjesing fortæller: “Desværre må vi igen i dag konstatere, at vi ikke er skarpe nok i for mange kampafgørende situationer. Vi spiller en fin første halvleg, men får desværre ikke omsat vores muligheder til mål. Det er meget ærgerligt, da vi netop har brug for den ro og selvtillid et føringsmål giver. Anden halvleg bliver rodet da Jacob Green må udgå, vi finder dog nogenlunde balancen igen. Men så bliver vi punkteret på Brabrands første mål, som må siges at være meget dårligt forsvarsspil fra vores side. Vi kommer dog på benene igen, og vi har også en fin mulighed for at udligne. Desværre gik det ikke vores vej, og vi står med en ærgerlig følelse efter en kamp, hvor det absolut var muligt at lave et resultat”.