Efter 4-0 sejr: Tæt på en perfekt start

image 2. division slog i weekenden FC Svendborg 4-0
Tobias Halskov
21. marts 2017 kl. 15:14
VSK Aarhus tog i weekenden hul på forårssæsonen. Det blev til en 4-0 sejr på udebane over FC Svendborg. Målene blev scoret af Kasper Kempel og Frederik Jensen. Træner Michele Demontis giver her en kort udtalelse om kampen.

VSK Aarhus måtte i efteråret sande, at man til foråret skulle spille i 2. divisionens nedrykningsslutspil. 9 point tog VSK Aarhus med over til nedrykningsslutspillet efter efterårets kampe og i en pulje med 12 hold, hvor der findes hele 4 nedrykkere, skal der derfor ikke hviles på laurbærrene. Michele Demontis har i optakten til forårssæsonen ikke lagt skjul på, at målet er overlevelse. Derfor var det selvfølgelig en tilfreds VSK træner.

Om kampen udtaler han.

”Det var jo tæt på en perfekt start på forårssæsonen. Vi holder nullet og får scoret 4 mål og har mange spillere der spiller rigtig godt.”

”De første 20-25 minutter er det en ret lige kamp men de sidste 65 minutter er vi væsentligt bedre end Svendborg. Vi var bedre på bolden og fik meget mere output på vores angreb. Jeg synes også vores defensiv stod noget stærkere end deres.”

I et nedrykningsslutspil med, som nævnt, hele 4 nedrykkere, var det derfor ekstra vigtigt at komme godt fra land i premieren. Michele udtaler endvidere.

”Det var en utrolig vigtig sejr, da vi dels fik lagt lidt afstand til Svendborg, og dels fik tanket en masse selvtillid. Der er stadig 15 kampe tilbage, og med 1/3 af holdene der rykker ud, er det med hurtigt at få samlet en masse point.”

Trods sejren og den gode start påpeger Michele Demonitis, at der stadig er plads til forbedringer til næste weekend.

”Vi vil meget gerne stå lige så stærkt i organisationen som mod Svendborg. Samtidig med vi bliver bedre i det opbyggende spil.”

Sejren over FC Svendborg betyder, at VSK Aarhus er oppe på 12 point, hvilket er nok til fjerde plads. 5 point op til BK Frem og 6 point ned til stregen.

VSK Aarhus spiller på lørdag holdets første hjemmekamp mod puljens tophold BK Frem. Der bliver fløjtet til kamp kl. 13 på Vejlby Stadion.