Demontis: Virkelig god stemning i truppen

image Vildmedfoto.dk
Tobias Halskov
20. april 2017 kl. 17:16
VSK Aarhus led i weekenden deres første nederlag i sæsonen, efter at man måtte se sig slået med 1-4 til Middelfart. På trods af nederlaget fortæller Michele Demontis, at stemningen i truppen er god. Læs træner Demotis’ syn på kampen her.

Det var to hold i fantastisk form der mødte hinanden i Middelfart i et rigtigt topbrag. Middelfart satte sig desværre på tingene fra kampens start og fik hurtigt bragt sig foran. VSK kom dog rigtig godt igen, og fik udlignet ved et drømmemål af Nicolai Christensen, direkte på frispark. Middelfart kom ud til anden halvleg i et højere gear hvor VSK nok desværre var faldet et ned.

Michele så kampen således.

”Efter 2 minutter forærer vi Middelfart en kæmpe chance, og vi ser heller ikke for gode ud ved deres scoring til 1-0. Udover det spiller vi en rigtig god 1. halvleg, og Nicolai Christensen får udlignet på et meget flot frisparksmål, og vi går til pause ved stillingen 1-1.

I 2. Halvleg spiller vi væsentligt dårligere mens Middelfart spiller væsentligt bedre og vi ender med fortjent at tabe 4-1.”

Middelfarts Casper Johansen gjorde især ondt på VSK

”I 2. Halvleg var de langt bedre på bolden end os og vi gav dem alt for meget tid og plads. Hvilket især Casper Johansen så ud til, at have det fint med.”

Michele pointerer dog, at den gode stemning i truppen stadig er høj.

”Vi bevarer vores 3. plads og 13 point i 6 kampe er langt mere end godkendt. Stemningen i truppen er virkelig god, og der er stor konkurrence om pladserne.”

Ser frem mod weekendens kamp

”Vi skal møde vores venskabsklub fra Sydvest, som har fået banket et rigtigt godt hold sammen og vi tabte til dem to gange i træningskampene i opstarten. I forhold til kampen mod Middelfart er vi nødt til, at være meget klarere på vores aftaler i det defensive, samtidig med vi stadig arbejder på at holde bedre fast i bolden.”

Næste kamp for VSK Aarhus er på lørdag, hvor man hjemme tager i mod FC Sydvest. Kampen fløjtes i gang kl. 13 på Vejlby Stadion.