Demontis: Enormt skuffet

image Vildmedfoto.dk
Tobias Halskov
17. august 2017 kl. 17:50
To personlige fejl af VSK Aarhus blev afgørende, da oprykkerne fra IF Lyseng overraskende vandt med 1-2. Træner Michele Demontis var naturligvis enormt skuffet over nederlaget.

Der var lagt op til lokalbrag på Vejlby Stadion, da VSK Aarhus tirsdag aften tog i mod oprykkerne fra IF Lyseng. Vejrudsigterne havde lovet regn, meget regn og det fik vi. Regnen gjorde først sit indtog et stykke inde i første halvleg og det blev afgørende for resten af kampen, da spillerne fra begge hold havde svært ved at blive på benene eller holde bolden på banen. Da regnen indtraf havde Lyseng allerede bragt sig foran 0-1 og det blot efter 40 sek. En dødbold blev ikke clearet i VSK-feltet og så landede bolden foran en Lyseng-spiller. 0-1. Resten af halvlegen var VSK dominerende men uden for alvor at true Lyseng.

Anden halvleg var blot et par minutter gammel, da Lyseng endnu en gang straffede en stor VSK-fejl. VSKs målmand Mathias Rask blev fanget på mellemhånd, af en for kort tilbageaflevering, og i stedet stjal Lyseng-spiller Frederik Brochstedt bolden og kunne sende den i det tomme mål. Herefter stod der VSK på alt. Frederik Høgh dukkede op i feltet og reducerede i det 71. minut. I de sidste 20 minutter tilfaldt der VSK flere store chancer, og var det ikke for Kaare Pedersen i Lyseng-målet, så havde VSK måske taget alle tre point. Michele Demontis var da også alt andet end tilfreds med resultatet.

- Jeg er selvfølgelig enormt skuffet over forskellige aspekter i kampen. Jeg er dels skuffet over, at vi forærer dem 2 mål. Så er jeg skuffet over, at vi ikke er bedre på bolden i første halvleg og alt for mange gange prøver at slå vindere eller flotte diagonaler, som ryger ud over linjen på den våde bane. Til gengæld er det eneste, jeg kan være skuffet over i 2.halvleg, udover at vi forærer endnu et mål væk, at vi kun får scoret et mål. Vi havde et massivt spilovertag, gør mange ting rigtigt og skaber mange store chancer og føler, at vi burde have fået 3 point.

Michele havde dog også ros til dagens modstander.

­- Når det er sagt vil jeg lige rose Lyseng og især Mick for den fantastiske udvikling, de er gået igennem de seneste par år.

Næste kamp for VSK Aarhus er på søndag, når man gæster endnu en oprykker i form af Ringkøbing.