1-1 på Gladsaxe stadion

Michele Demontis
23. april 2018 kl. 07:43
Søndag drog VSK’s 2. divisionshold til Sjælland, for at møde AB foran 345 tilskuere.

Det blev til 1-1 i en chancemæssig lige kamp, hvor AB var bedst på bolden. Vi var dog dygtige til at lukke af defensivt, og havde flere gode muligheder i den anden ende. Især virkede vi farlige på nogle af vores mange dødbolde, og vi havde faktisk bolden i nettet 2 gange, men desværre blev begge mål annulleret for frispark.

Så vi måtte nøjes med Anders Daugbjergs mål fra 1. halvleg. Han trak ind i banen fra højre side og huggede så af med venstrebenet, bolden blev rettet af og gik lidt heldigt ind.

Cheftræner Jesper Højlund udtaler:
“Vi henter et point på en svær udebane, og det er jeg tilfreds med, men jeg syntes vi i kampens slutning har en del dødbolde, som vi ikke formår at blive farlige nok på.
Vi skal stadig spille mere disciplineret i perioder, og turde tage mere initiativ i spillet.
Når det er sagt, syntes jeg at spillerne yder tæt på det maksimale, og vi kan klappe os selv på skulderen med dette resultat.”

For AB scorede tilbagevendte Stefan Nygaard Hansen på et meget flot hug op i modsatte hjørne, 10 minutter efter vi var kommet foran.
Så kampen endte 1-1 på en solskinsdag i skønne rammer. Desværre måtte Anders Kjeldgaard udgå efter et vrid i knæet, og i den  forbindelse skal lyde et stort tak til AB og Michael Madsen for øjeblikkeligt at tilbyde at stille deres fys til rådighed.